Norge2

Fortsättning följer:

18 Juni

Fortsätter från där jag slutade, vilket var idag, den 18 juni. Som ni märkte kom jag in på nätet idag, och har publicerat halva dagen redan i bloggen. Men resten av dagen vet ni inte, mohaha. Men jag ska inte vara taskig, så ska berätta.

Jag satt på internet i 3 timmar!!! 3 hela timmar, tre helt underbara timmar, då jag fick pratat med främst Helena och Dennis! Helt underbart att få prata med dem igen. Främst kändes de givande, och jag fick nya kraften, sen var det också så att de gav mig hopp, hopp om att denna sommarn kommer vara hur bra som helst även om jag inte är hemma, eftersom de tror på mig ändå, och vet att jag klarar mig bra även om jag är såhär långt ifrån alla hjärtan!

Har även gjort en video till alla mina hjärtan här hemma. Blev inspererad av Helena och Dennis innan, så när jag kom hem läste jag först lite i Maddes bok ”Dagen då min dotter blev galen”, sen satte jag mig och gjorde ett bildkollage i filmförmat! Lägger upp den på facebook så fort tillfälle ges!

Då lägger jag även upp filmen som jag gjort om min brors student =)

Som ni kanske märker så har man inte mkt att göra på ens såkallade fritid, utan man lägger ner ens tid på böcker, skriver bloggar, brev och gör filmer. Man kan säkert hitta på utflykter och så också men då måste vädret tillåta det, vilket det inte riktigt gör just nu.

Hm, sen är Madde intresserad av FotbollsVM, så händer ganska ofta att man sitter inne i tv-rummet bara för sällskapets skull, men det är hemskt vad fotboll är tråkigt!! Fattar inte att 22 vuxna människor kan springa och jaga en och samma boll i 90 minuter!? :/

Nej, jag och Karina (Florida-bon), pratar oftast under tiden. Shit, förstår ni hur mkt engelska jag ska behöva prata varje dag!? Nej, jag ska bara prata svenska resten av året sen, så de jämnar ut sig sen ;) hahahaha. Men jag känner själv att jag är bättre än vad mina gamla lärare sa åt mig att jag var, så önskar jag kunde slänga detta i deras ansikte! Framför allt läraren J i 7an.

Hm, man blir även väldigt glad för att skriva under sina lediga stunder. Inte bara blogga, utan skriver även massa brev under dagarna. Skönt att få skriva av sig då man inte kan ringa eller smsa så mkt som man vill.

Nu är det iaf sova som gäller, klockan är mkt! Natti!

 

19 Juni

Idag är man ledig, riktigt skönt!

Håller på att tvätta. Har även kollat på min video jag gjorde igår 5 ggr, eftersom jag bara älskar den!!
Sitter även ute i solen på vår lilla ballkong. Men de blåser sjukt mkt, men de är ändå jättevarmt. Funderar på att ta på bikiniöverdelen och sola lite. Men om 2 timmar blir det teven, eftersom vår kära kronprinsessa gifter sig då =) Såg lite på teven innan när jag åt frukost, och slogs av att vår nuvanade kung och drottning också gifte sig den 19 juni, fast 1976. Läskigt faktiskt, men kanske därför de just tog den 19 juni… vad vet jag!?

Nej, skriver mer ikväll, batteritiden börjar ta slut på datorn…

19:00

Kväll och kväll, haha.. men nu har tiden hunnit gå lite iaf. Solade en timme innan, sen har jag i 3½ timme tittat på Kronprinsessans bröllop. Hade först inte tänkt titta på det, men sen idag kände jag att jag var tvungen. Men de var värt det, åååh man blev alldeles rörd, de utstrålade verkligen kärlek och lycka. Man blev hur sugen som helst att bara vilja gifta sig själv, gärna nu på en gång, haha.

Nu var det alldeles för blåsigt ute, och jag kände inte alls för att gå ut. Men att blogga lite är ju alltid najs, speciellt för er som säkert undrar vad jag har för mig här i Norge.

Jag har även ätit det som de andra kallar lyxmat här, alltså spagetti och tomatsås ;) hehe, här slår man på stort förstår ni!!

Nej, annars har det inte hänt mer under min lediga dag… men riktigt skönt att bara vara, och inte alls göra något.. Det är riktigt skönt!

Hm, nu ska jag kanske hitta på ngt annat? Göra ännu en video kanske, nja.. vi får se!

Puss<3

 

20 Juni

Idag har man haft pass 4 (13:00 – 21:00). Bara en sak som är värt att nämna idag, och de är all dricks dragit in idag. Men de går ju till alla, men ändå. Först en som la 28 norska kronor (ca 36 svenska kr), bara för jag var från Malmö, haha… Och sedan en som la 15 Nkr (20 svenska kr). Mm, känner att min insats idag var godkänd ;)

Hm, annars har det absolut inte hänt ngt nytt eller annorlunda idag. Tråkigt, men ändå skönt!

Imorgon är typ alla lediga, utom jag ^^ Men de gör inget, för jag har ju precis varit ledig ;)

Hade ännu en dröm inatt, orkar inte förklara den i detalj, men mina föräldrar hade köpt en ny lägenhet till mig, en etta på 33 kvm, utan ballkong och jag blev så ledsen! Och så tapserade de jättefullt och hade sig =( Usch, hemsk dröm!

Nej, sen har jag inget mer skoj att berätta…

Todelooo! Puss<3

 

21 juni

Idag jobbade jag 8½ timme. Men allt var precis som vanligt, och absolut inget speciellt har hänt på hela dagen. Dock slagit sönder två glasskålar idag, jag tog en skål och vände mig om, vänder mig halvt om och ser då i ögonvrån hur de andra ramlar i golvet… Men men, inget märkvärdigt med det, det var bara att sopa upp allt glas som låg överallt på golvet!!

Sen fick jag även en översättning på min och Helenas låt, som är på Hollenska (NederLänderna), ”Sieneka - Ik Ben Verliefd” från eurovission 2010. Eftersom en som jobbar här kommer från Nederländerna och på skoj började sjunga på den, och jag utbrast: Shalali shalala! Haha, och han sa bara jag som inte trodde någon kände till den. Sen förklarade han för mig att den handlar om kärlek. Måste varit därför jag omedvetet tyckt den var bra hela tiden ;) haha.

Idag började jag även som personlig tränare till Madde! =) Idag hade vi Bål-träning i ca 40 minuter!

No more to say, so goodnight everybody!

 

22 juni

Idag var en vanlig dag på jobbet, fast hade för första gången pass 8, vilket innebär kl 8:00 – 16:00. Det i sin tur innebär att man öppnar, och därför ska göra alla smörebröd (smörgåsar)… Men de gick bra, och visst var det skönt att få sluta tidigt =)

Sen när man kom hem till Stuffhouse, så var jag privat tränare till Madde och även Karina som Madde raggade upp. Idag hade vi ca 40 minuters ben-träning och båda två var ganska slut efteråt ;) Ojdå!

Efter det gick vi in för att se på tv, men då kom Vitse (NL), och frågade om någon ville med till Aurland, och jag följde med. (Ja, jag följde med, även om jag viste att de skulle innebära att jag var tvungen att prata engelska utan någon som helst hjälp… men de gick jättebra), och vi åkte och handla mat, och sedan körde vi upp till utsiktsplatsen i Aurland. Helt sjukt vackert, tog lite bilder med Mobilen, och de går inte att beskriva hur vackert där var i ord!!

Hm, och så är man ledig imorgon!
Det ska firas med ännu en tripp till Aurland, där jag ska fixa norskt personnummer och ett skattekort (igen, men förra gången hade jag ju glömt mitt pass, så nu har mamma fixat personbevis till mig, så nu testar vi igen). Sen ska jag sätta mig på Marinan och gå in på internet =)

Men nu ska jag sova… Var uppe allt för tidigt i morse, och ska upp tidigt imon med, då jag blir hämtad 10, men ska hinna duscha innan.

Good Night all in Sweden! And take care!!
And never forgot that I love u, and you will never forget me =)

 

23 Juni

Idag sitter man på Caféet Marinan på internet... Sjukt fint väder och livet är så härligt!

Har varit i Aurland idag och fått fixat med mitt skattekort och ska få ett norskt personnummer, men där var en ny sak, sedan 3 dagar tillbaka att man ska ha med sitt kontakt oxå, så de ska ja be de faxa imorgon så jag slipper åka dit igen.!!!

Nej, nu ska jag fortsätta sitta på msn och fb bara för jag kan och sen ut och njuta av de fina vädert =)

pusspuss <3


Norge

Dagboksinlägg

 

Torsdagen  10 juni 2010

Idag började man jobba klockan 12, fast jag och Madde var där en kvart tidigare, och började jobba. Vi jobbade egentligen bara till 20, men eftersom vi skulle stänga, så var där så mkt att städa och så, så vi var inte klara förrän 20:45. Vilket betyder att jag idag jobbat i 9 timmar! Men det är kul, och lärorikt. Dock får man jätteont i både fötter och rygg, men med tanke på lönen så är det verkligen värt det en sommar.

På dessa två dagar jag hunnit vara här uppe så har jag jobbat 14 timmar redan. Imorgon är jag ledig =) Då ska jag leta efter ett Internetcafé och kolla upp det med pass…. (Vi måste skaffa norskt bankkonto, och de kräver att man visar sitt pass…. Och Malins pass gick ut siste april, och eftersom man inte behöver pass i norden, så sket jag i att skaffa nytt.. och jag tog inte med gamla passet heller, så nu vet jag inte vad eller hur jag ska göra)…

På tal om ngt annat, Malin har börjat läsa en skönlitteratur bok!! Ja, helt frivilligt! Fast, denna boken har jag velat ha läst länge, men har inte haft tid eller ork till det, men nu är det perfekt då jag inte har möjlighet till något annat på kvällarna… Men nu har jag börjat läsa ”pojken som kallades DET”. Har bara kommit till kap 3, men den är sjukt bra, och sorgsen.

 

Fredag 11 juni

Idag har jag varit ledig. Tog mig ner till Flåm (centrum, eller vad man ska kalla det), och gick in till turistinformationen, och frågade var man kunde låna en dator… Och eftersom jag jobbar i Flåm fick jag låna deras dator gratis i en timme :D Men det var en engångs grej… så nästa gång får jag gå någon annanstans, för de hade bara en dator, och den ska alla turister kunna låna…

Annars idag så regnar det idag… första dagen med regn, även om de bara duggar lite :P hehe… Men hoppas det slutar snart… För ikväll var det tydligen grillning på stranden för de som jobbar, så får gå ner och lära känna mina arbetskollergor lite bättre, och alla andra som jobbar på de andra ställena i flåm =) På så sätt kan man ju få lite fördelar (och ja, jag tänker på internet och kanske personalpriser på mat och liknande).

Måste säga att saknaden av alla är sjukt jobbigt. Inte nog med att man inte kan träffa dem, utan även att man är berövad internet gör det jobbigt, eftersom det gör att man inte kan prata med dem heller… utan att de är brev eller sms som gäller… men det är inte billigt!!! Visst är sms ganska billigt ändå,  1,25 kr, men säg att jag skickar 2 varje dag, så skulle de bli nästan 100 kr + abonemangsavgiften…. Och jag måste snåla, måste verkligen det… Men jag ser det som positivt att jag faktiskt kan skicka sms för 1,25 kr, för i Danmark kostar sms till sverige 3 kr. Oj, nu låter detta som världens ilandsproblem…. Men jag är bara glad att jag kan smsa, och kommer försöka att på så sätt visa för alla att jag faktiskt lever.

70 Dagar kvar, innan jag kommer hem igen...

12 Juni

Det första som slog mig när jag vaknade var att det är Tim & Dennis födelsedag… Så direkt slängde jag iväg vars ett grattis sms.

På jobbet sedan så började jag klockan ett. Inget överdrivet speciellt har hänt idag. Men allt har gått bättre idag… Börjar mer och mer komma in i det.  Kan dock inte ”isen” (glassförsäljningen) och köket så bra än…

Men något som är lite extra roligt med detta jobbet är alla söta gäster som kommer… ja alla är ju inte söta, men vissa är… som idag har där varit två söta gubbar. Den första var tysk, och jag bestämde mig för att testa min tyska, haha. Blev ein unt zhie? Istället för one or too?  Och das bist zhiehundert unt firtchie danke (ja, jag kan inte stava tyska, men prata lite kan jag), tack vare att jag försökte så bra, så fick vi dricks ;) haha… Den andra söta gubben var en engelsman, som flera gånger under dagen kom för att försäkra sig om att vi stängde maten klockan halv sju. Hahaha. Så klockan fem i halv sju kom denna gubben och skulle handla take away food till sin fru och sedan satt han själv på resturangen och åt sin egen mat. Sedan tackade han mig så jättemycket för att jag varit så trevlig och viste allt så bra. Och sa att han skulle göra likadant på torsdag… haha ;)

Fast, det var ganska lugnt idag… Knappt några kunder, och i slutet så var det ganska långdraget tyvärr… får hoppas på fler folk imorgon. Madde har i alla fall förvarnat mig för att söndagarna kan vara väldigt jäktiga…

Hade pass 4 idag, 13:00 – 21:00. Men var klar med städningen redan 19:45, så fick gå hem tidigare =)

 

13 juni

Idag hade jag pass 3, vilket innebar 12:00 – 20:00… Men eftersom vi stänger klockan sju, så är det sista passet, vilket betyder att man får vara klar tills man har städat klart… Idag blev städningen ända till 20:15. Så idag har jag jobbat 11:45 – 20:15, och för er som inte vill räkna i huvudet så är det åtta och en halv timme ;) haha… Och eftersom det är söndag, så betyder det +19 kr i ob ;)

Annars idag så har det varit helt okej… Folket kom i klunger, en klunga dit och inget att göra, en klunga hit, inget att göra och så vidare.

Något som var skoj idag var en dansk som kom. Efter ett tag sa jag, du kommer från danmark va? Ja sa han och du kommer från Malmö va? :P hahaha… tyckte de va lite coolt faktiskt.

Hm, idag har jag nästa bara haft engelska kunder, och kineser…  så det måste varit deras kryssningsdag idag. Sen har jag lärt mig att indier (som varit i caféet de dagar jag varit där) har sjukt dålig engelska…

Malin, hon börjar bli bättre på engelska… de ni ;) Men hon får ju prata engelska ca 8 timmar på jobbet varje dag, + här där hon bor, eftersom där bara är Madde, Krinstin (och snart Åse) som kan svenska i huset… men det är bra för Malin… Sen får hon även träna en massa på sin Tyska. Haha, eller den lilla ynka tyska hon kan. Malin har även börjat lära sig prata lite på norska, till exempel:  ville du ha Kjöttkaka med tyttebär? ( = vill du ha köttbullar med lingonsylt?)

Jag läste dessutom boken idag, så nu är jag inne och ska läsa Maddes böcker… I brist på annat att göra här. Ska börja på boken: ”Dagen då min dotter blev galen”.

14 Juni

Idag började jag dagen med att gå upp en timme tidigare, eftersom jag skulle ta mig till aurland och skaffa skattekort. Jag gick ner till stan för att sedan gå in på informationen och be om att få låna en cykel. Efter lite tvekande fick jag iaf en cykel och började cykla de 8 km till Aurland. Väl framme i Aurland hittade jag ganska direkt (Tack vare Maddes vägbeskrivning). Men när jag kom upp på kontoret där man skulle få skattekortet, så bad han om mitt pass, vilket jag fortfarande inte har med mig dit till norge, så det blev att åka hem utan skattekort… så jag har cyklat 1,6 mil idag, helt i onödan!!!!

Väl tillbaka sedan så skrev jag på mitt kontrakt, och sedan jobbade jag 7 timmar.

Efter jobbet sedan, så gick jag hem till stuffhouse (huset där jag bor) igen, där massa andra arbetskollegor var. Vi pratade lite och senare åkte vi ner till bryggeriet och satte oss… Köpte inget, men var jättetrevligt att bara sitta och prata lite. Fast, det blev ganska sent, och jag som var trött redan när vi åkte… Jag höll på att somna stående, allvarligt alltså.. men klarade mig precis, fast jag somnade nog påväg mot kudden sen ;)

 

15 Juni

Idag har jag ett pass 4, som innebär 13:00 – 21:00. Alltså, attnär vi stängt och städat slutar jag… Kan vara ganska skönt ibland… men idag ska det komma in två stora båtar med charter och så, så det lär vara mkt folk idag och många som vill handla med dollar och euro, vilket jag anser är väldigt förvirrande.

Efter jobbet:
Idag hände väl ingt mer ovanligt än de andra dagarna, men en sak som var väldigt speciellt för mig var när jag stod i glassen. Det kom hur mycket britiskor som helst, och jag fick stå där och berätta om all glass och ja ta upp glass och så. Men precis innan den sista britiska tanten gick så sa hon till mig såhär: ”Thank you. And I most say that you have a very good English”!! Bara så ni vet liksom, och speciellt min gamla lärare kan kasta sig i sjön! För när en tant som kommer från england säger att jag har en VERY GOOD english så är det så =D Och jag är väldigt nöjd över mig själv, FAKTISKT!

 

16 Juni

Idag har det varit lite för lugnt måste jag säga. Jag hade pass tre vilket innebar 12:00 – 20:00. Men jag var där en kvart innan, och slutade exakt åtta… så idag har jag jobbat åtta timmar och en kvart… Men jag är sjukt trött och har riktigt ont i fötterna idag. Men får vila inatt. Jag får se de så att jag ska bara jobba sju timmar imorgon, sen är jag ledig både fredag och lördag =) Och på lördag om Madde också är ledig då, så ska vi kolla på det kungliga bröllopet, haha. På Fredag ska jag minsann leta efter internet =)

Sen måste jag ju berätta för er vad jag gjort på jobbet idag. Har skurat alla borden där ute, 37 bord. Usch de tog tid, och de var inte de roligaste vill jag lova. Men om man tänkte såhär att det var så att jag har 2 norska kr i minuten, så blev det genast lite enklare… Jag menar, vem städar inte bord i ca 5 minuter för 6 Nkr (ca 10 svenska)? (Det är ju bara att torka och skrubba lite).

Annars har det varit alldeles för lugnt idag, alldeles för lugnt!! Så lite mer fläckt och fart vill vi ha, för då går tiden lite fortare!!

 

17 Juni

Idag hade jag passet 4, vilket innebär 13:00 – 21:00. Hm, inget speciellt som hänt under dagen, men idag hade jag min första stäning (på riktigt… eftersom det var jag + en som började igår), men de gick bra, vad jag vet iaf.

Ikväll har jag även lärt vår florida-bo lite svenska. Ja, hon sa innan idag på jobb att hon bestämt sig för hon skulle lära sig de (då det är fler svenskar än normänn på jobbet). Så nu ikväll har jag lärt henne hälsningsfraser, och räkna till hundra ;) En av de andra svenskorna sa till henne sen att de märks att jag pluggar till lärare, haha, eftersom de blev pedagogiskt… haha. Men någon hjälp ska det väl vara att man haft vft (praktik) på en skola med 0% svenskar!?

Planerar lite inför de närmsta två dagarna nu, då jag är ledig… Men imorgon ska jag leta upp internet. Och en av dagarna ska jag tvätta. Så mkt är bestämt iaf.

Måste även berätta om min roliga dröm inatt. (har faktisktkommit ihåg varje dröm här… lite konstigt, men de är sant. Dethar varit allt ifrån rånare till Helena och mig på cirkus). Men denna drömmen var väldigt speciell, jag drömde att en Mister Bean liknande kille var min pojkvän, och vi var och bowlade (de grundar sig nog i att jag vet att Tim, Dennis och Helena var och bowlade hemma, efterso jag viste om det), och helt plötsligt så sa han att han blivit ett fan av Miss Agenda. Denna Miss agenda var en häxliknande (tänk er en påskkärring på en flygande kvast)… senare i drömmen visade sig att min såkallade pojkvä var denna Miss Agenda, och hur de kom in CSI-agenter och tog han till fängelset en dag när vi stod i köket.. och då försökte han rymma på sin flygande kvast, och då kom de en (tappat namnet, men ett sånt papper bakom med text på), och han flög över ett äppleträd. SEN vaknade jag. Vet inte vad det var med denna drömmen, men de var sjukt roligt iaf…

18 Juni

Idag är man ledig. Riktigt skönt!

Dagen började med en konstig dröm igen… Drömde att jag var på Aqvakul med Tim och Dennis, som var förövrigt i nya kroppar… (ni vet drömmar…) och så sprang vi runt där, och DÅ kom Helena, som var Badvakt och skälde ut mig, haha… Därefter sprang vi in i 50:an (som revs för snart3 år sedan), men i min dröm var den fort kavr. Sen minns jag inte mer därifrån. Men sen var alla 4 (jag, Helena, Dennis och Tim) på en resturang och vi bestälde kebab, och så minns jag att när vi ätit upp så visade det sig att vi åttit råttor… sen la vi oss i sovsäckar ute på gatan och somnade.
Därefter vaknade jag. Alltså, det var en av de sjukaste drömmarna ever. Fattar inte vad den betyde :/

Aja, idag är man ledig, och jag ska försöka leta upp internet. Vet att Madde sagt att Marinan öppnat, men jag är nervös över att de inte kommer säga att de är gratis för mig. Eftersom de känner Madde sen förra året kanske de är därför hon får sitta där. Men mötte Kristine precis (jobbade också här förra året), och hon ville också veta internet, så hon följer med, så nu får jag säkert också internet ;) hehe.

Nej, internetet kallar!

 


Internet här:

Ojojoj, datorn hängde sig i 90 minuter... men nu är jag inne, och gud vilken fröjd det är!!!

 

Älskar mina vänner så sjukt mkt!

Tur att det bara är 63 dagar kvar tills jag kommer hem!

 

<3<3<3<3


Flåm!

Ja, nu ær man uppe i flåm.
Som ni ser sitter jag vid en norsk dator, så dær ær lite konstiga tecken ;)

Før att børja dær jag slutade i førra bloggen:
Efter att jag suttit på tågstationen i Oslo, så tog jag først ett tåg från Olso s till myrdal. Det tog lite mer æn 4 och en halv timme, men lyckades somna 2 timmar, så det var riktigt skønt.... tåget hade førøvrigt vældigt fin utsikt =)
Innan jag somna hann jag rækna svenska bilar, haha... eller svenskregisterade... hann hitta 3 innan jag somnade.
Framme i Myrdal, så kom en japanis och ville ha hjælp att fota henne ^ haha... sen ville hon fota mig med... haha...
Nær sedan Flåm-banan kom så hamnade jag med samma japaniss och två australiensare... shit vilken blandning på engelska-kunskaperna.... men de var roligt att få prata lite med australiensarna...

væl framme i Flåm, hittade jag ganska med en gång vart jag skulle jobba... Redan efter 10 min dær, så stod jag i arbetsklæder och jobbade...
Efter jobbet så visade madde vårt rum och sen somnade vi tidigt,.

Igår jobbade jag 9 timmar... sen somnade jag gott.,,
Det ær roligt och så, men man får sjukt ont i føtterna, och i ryggen.

saknaden ær oxå ganska jobbig måste jag sæga!

tror min internet tid går ut om 1 min... så måste avsluta!




Olso tågstation

Ja, med den rubriken förstår ni alla vart jag är, hoppas jag.

För att börja igår, så var det min brors student... alltid trevligt med studenter, god mat, lycka, vänskap och så vidare.. Även väldigt glad över att Helena, Sabbe och Dennis var med mig igår och förgylde min sista dag i Sverige på några veckor...

När klockan slog 22:12 lämnade vi huset, och 22:55 kom bussen mot Oslo.
Var ett tråkigt hejdå, men ibland så måste man :( Men jag är glad över att jag kommer få träffa dem snart igen.
Bussresan gick bra, dock en mindre chock när man blir väckt 4:45 för passkontroll och tullning.... Första tullaren som kom in var dessutom jättesnyg, bara så ni vet liksom... Fick visa körkortet, och sen fic vi gå ut och ta ut vårt bagage, så de fick titta på de, sen var det bara att lyfta in det igen... egentligen ingen konstig prosedur, men kl 4:45, nyvaken, så var detta inte det optimala!!!!!

Nu är man som sagt på Olso s. och inväntar mina tåg. För jag ska åka 2 tåg.
Hade hunnit med förra tåget, men ändå glad att jag inte valde de tåget, för 1. stressigt, 2. Nu hann jag ju hitta ett trådlöst och oskyddat internet..... Dock äter min dator batteriet, så får snart lägga ner den,.... men de hann iaf bli en liten blogg ;)

1 timme till mitt nästa tåg går...

Usch, nu börjar verkligen nervositeten komma... Har glömt kolla upp hur jag ska gå när jag väl är framme, så detta kommer ju gå jääääättebra! Men, är ju inte framme förrän 14:25 idag, så det är ju ett tag tills dess.

Vet inte när jag har internet nästa gång, så ta hand om er, och mejla mig gärna! :)

Glöm mig inte! <3



Pussar och kramar från olso station.




Hejdå Sverige

Nu blir det en snabb blogg igen, ber om ursäkt... men blir hämtad av mamma snart
(ska försöka hinna in på dator i b-flo under dagen och skriva en blogg, men lovar inget)

Idag är det min brors student. Och han har tur med vädert än så länge... För inte vill han ha samma väder som igår inte, nej... och resten av veckan ska de tydligen oxå regna som igår... men idag ska de vara uppehåll och kanske till och med liten skymt av solsken :D
Så ja, 18:12 springer han ut från Latin!

Men nu ska jag snabbt packa ner sistan inför ikväll och förbereda....

Mezzo, min katt har redan listat ut att jag ska åka iaf... för han brukar inte lägga sig i knätt så ofta, men idag är det de eda han gör... så han måste ha listat ut att jag ska åka...

Och ikväll åker jag, 22:50!
Kommer sakna det mesta och de flesta <3
Ni vet vem ni är <3


nej, packa sistan, 30 min på mig!!



The day before

the D-day...


Ja, det är dagen innan resan, och jag har alldeles för mycket att göra egentligen. Hälften hade varit nog.
Dagen i korthet (för att spara lite tid här då):
* Packa sista
* Klippa mig
* Handla lite mat
* STÄDA!
* Hejdå-mys med de närmsta <3

Imorgon ska man hjälpa till med min brors student hela dagen, innan jag sedan kl 22:50 åker!
Bloggar mer senare idag :)





Puss <3






söndag

Orkar faktiskt inte blogga idag...
men här sitter folk som vill läsa min blogg... men jag är ledsen, blev en sån här tråkig, kort och sheten blogginlägg...

förlåt, ska försöka hinna ett bättre imon!



Tråkig blogg idag

Idag blir det en kort och ganska tråkig blogg....

Håller på att tvätta, och packa inför tisdag...
Rätt jobbigt att packa, när vissa saker inte kan packas ner redan :/


mm, men inte mkt jag kan göra åt de nu iaf
Katterna vill iaf följa med, för de hoppar i väskan direkt när man kastar ut dem ^^ hahaha....

nej, åter till packningen, för sen ska jag ju till avslutningen med första hjälpen nere i trelleborg.


2 år sedan

2 år sedan jag tog studenten...
det firar vi med 5 bilder från den speciella dagen!
Titta och njut :D





(Ville hitta bilden på mig och Mie, men de ligger på min externa hårddisk, och orkar inte hämta de)....



ojsan, hoppsan



fick en känsla av att jag ville dansa bugg och kanske till och med vals... :O

what, men kanske kan hitta ngn att dansa med en annan dag...





Klippning och Mie

Ja, idag var det klippning ch Mie på schemat..
men de ringde för trettio minuter sen och berättade att de va sjuka och jag fick en ny akuttid på tisdag. (ja, de blev riktigt akut, eftersom jag ska vara på min brors student den dagen, och sedan åka till norge).

Men jag ska iaf träffa Mie i stan klockan 1 :)
Massa skoj och trevligt, eftersom de var ett tag sedan!


Men nu ska jag in i duschen, sen byta tröja... klantarslet stötte ju till frukosten på tröjan, hahaha.
Ibland är man bara så blond och trött..


Så in i duschen NU, sen cykla till stan och träffa Mie :)



Tentan

Tentan är inlämnad, (sedan kl 18:30)... blev en lång tenta dag, 8½ timmes tentaskrivning.... *Puh*, men nu är den klar, och jag har

Sommarlov!!!!!



Tack för en trevlig tentadag Helena<3
Hade inte orkat dagen utan dig!



Btw, My fyllde år i måndags, glömde blogga då.
Och sofi fyller år idag! Så grattis mina töser <3





Nu är det sova snart, för imorgon ska jag klippas och träffa Mie :D <3



Natti tollar...

"Blir den inte ren, så kanske den blir hjort"
- Citat av mig, under tentan! Sjukt roligt!



inför imorgon

Ja, nu ska jag förberedda inför imorgon...
Genom att lägga mig ;) hahaha...
som alla typ redan vet, så har jag ju en hemtenta imorgon, 10:00 ---> Fredag 10:00.
Men SKA bli klar imorgon, vill inte tänka på det mer... tänker vara klar redan vid 17 - 19 tiden dessutom... för jag vill inte ha med den uppgiften mer att göra.... jag vill ha sommarlov, och de får jag så fort jag är klar med den uppgiften.


Men eftersom de inte vill funka ordentligt med word 2007, så ska jag göra tentan hemma hos Helena ;)
Vad passar bättre än att precis när mitt sommarlov börjar, ägna första minuterna/timmarna med helena? :D


men som sagt, nu ska jag förberedda med ngr få timmar sömn....



Tonight ^^

Haha, rubriken är bara för jag skrattar åt den låten just nu... hahahahahahha.


Har några fundering, som uppkom igår.
Varför ska jag alltid vara så trevlig mot dig, när jag aldrig får någon jävla tacksamhet tillbaka? Varför ska jag bry mig, när du bara skämmer ut mig på det sättet efteråt?
Varför ska jag vara snäll och omtänksam mot dig, när jag bara får skit tillbaka?
Dags att börja bete dig ordentligt bland folk nu, annars förlorar du de närmsta omkring dig!
Och att du inte ens kan beom urskt, när du vet att du gjort fel... ja, de gör mig djupt besviken faktiskt!



Idag har jag inte gjort så mkt, var på mobilia iaf och köpte byxorna (som jag ska ha på mig i Norge).
Annars bara haft besök i 10 minuter under tiden jag åt frukost... haha... Väldigt intressant va?

Nu fruktar jag bara inför imorgon, då vi ska ha hemtenta... usch, börjar bli riktigt nervös!
Men hoppas verkligen jag klarar den, så jag slipper tänka på de mer i sommar!

Så när den är inlämnad imorgon, så har jag sommarlov :D
Fast, den är redan vääääldigt planerad...
Fredag: Klippa mig
lördag: Tvätta, avslutningsgrillande med RK
Söndag: avslutning med simskolan, sen middag i lund
Måndag: Packa som en idiot!!!!! och försöka träffa så många som jag kan av alla vänner
Tisdag: Min bror tar studenten, jag åker till Norge kl 22:50!!
Onsdag: uppe i Flåm, 14:35...

sen är de bara massa jobb jobb och jobb i sommar :D
Najsnajs :D

Kommer sakna alla mina svenska töntar dock, Helena, My, frugan (Barro), Sofi, Jocke, Dennis, Mie (och några jag inte namnger i min blogg) och såklart mina katter och lägenheten ;)


Nej, nu ska jag försöka göra ngt vettigt! Kanske börja småpacka?
Plugga lite kanske... fast jag inte vet vad ja ska plugga på :P haha...

nej, som sagt, kan ju inte sitta och blogga hela dagen... hallå, blondin eller vad liksom ;)



Chillivippen ;)

Toppen till botten

Dagen började ju toppen bra... Hade Amanda, 3 år över inatt... Mycket trevligt tycker jag. Dock lite jobbigt att hitta hennes dagis, men de gick ju till slut det med :)

Sen åkte jag in till stan, och mötte uppe Helena :) <3
Sen var jag med henne i 13 timmar, (ja, hon lämnade mig nyss)....

och så slutade dagen i skit....tänker inte gå in på det här, men är så sjukt besviken. Att jag alltid ställer upp, och så får jag detta tillbaka!? Sjukt besviken och ledsen!



GodNatt!!


RSS 2.0