La Family

Ja, familjen är här nu och har varit här sedan igår... men vi har redan hunnit med hur mkt som helst... Tänkte inte lägga in bilder idag, men de kommer nästa fredag förhoppningsvis :)
Vi har hunnit med en massa som fjordsafari, bilfärd till aurland/lehrdal och även varit uppe vid vattenfallet... Hur trevligt som helst!

Nu ska jag, mamma och Jorge hoppa i fjorden!
Kommer bli superkallt då det regnar ute och inte är någon som helst bra "väder till att bada"-dag.



Hopp i det blå... ;)

Kommer in igen nästa fredag :)



Jorge

Bara för er som inte sett det sá är det min pojkvän!

Ja, inte trollet...
Sá nu fár jag prata engelska dagarna ´lánga ;) hahha...



nej, har inget direktvetigt att skriva idag...
Imorgon kommer mamma, pappa och frida upp och hälsar pá ;)
och jag har báda dagarna fullproppade med sker vi ska göra och se, hehe...

nej, orkar faktiskt inte blogga mer... skulle egentligen bara in pá facebook och titta lite, 3 - 5 min... men blev 20 min ^^

Puss <3

 

 


Bada i fjorden

Ja, i Lördags så badade jag och Jorge i fjorden.. Inte kan jag säga att de var varmt direkt, men det var inte lika kallt när jag hoppade i 12, 13 och 15 gången ;) haha...





Resten av bilderna får ni kolla på, på facebook...

Idag blir det kanske, kanske ett dopp till i fjorden, men det är mer osäkert... här är intte direkt fint väder, så det är inte speciellt lockande, haha...

Annars ska jag ägna min lediga dag med Jorge... Kanske gå och köpa en glass på jobb? Alltid gått, och speciellt när man har halva priset ;)

adios amigos <3




brännmärke

Ja, i söndags så brände man sig :( Har ett märke på halsen.



Och idag har man varit uppe vid vattenfallet... bilder finns på fb :)
Ska bada i havet nu ;) hehe... men de kommer bli kallt, för det är vatten från snön...

så, plums i vattnet. Inne igen på måndag, antagligen runt 10 - 11 tiden.


Haaaaj !



Furukrua

Sitter på jobbet.. Fast jag är ledig, så man har ju tid att använda internet lite :)

Ikväll är man bjuden på mexikan-kväll... ingen aning om vad det innebär, men de kan säkert bli jätteskoj... Om de inte bara pratar spanska vill säga. Egentligen var det ju jorge som var bjuden, men han sa att han kommer om jag fick följa med ^^ Men den andra mexikanaren ska tydligen ha svensk flickvän, så då kan jag ju prata svenska med henne  ;) hahha
Men hoppas att maten inte är allt för stark eller ngt ^^ haha

Annars händer inte mkt idag.
Tar det lugnt bara, njuter av ledigheten. Har ju 6 dagars arbetsvecka framför mig...


Är ledig igen nästa fredag, så nu vet ni det :)
Då ska jag in på internet igen, lovar er det! =)


Tror bara jag har 20 minuter kvar på internet här... så ska kolla vidare lite ;)
34 dagar kvar!


Hungrig

Rubriken är rolig idag... men de beror på att jag är hungrig ^^

Inget speciellt vettigt att skriva idag... Här händer samma sak i princip dag in och dag ut.
Men idag när jag och mamma skypa så såg jag att de tapetserat mitt vardagsrum, och köpt nya saker som puff, soffbord, en matta (som jag ville ha) och väggklockan jag ville ha! Såg så himla bra ut! Nu längtar man hem!



Kommer ha mardrömmar om gulerötter efter denna sommarn! haha.....

nej, ska nog dra mig hemmåt nu, är vrålhungrig!

haaaa dee..

puss <3




Juli

3 juli

Ännu två lugna dagar har passerat. Eller lugna kanske de inte har varit, men inte allt för stressiga!

Igår fick jag webbat lite över msn, i ca 20 min med helena innan jobb =) Lånade Jorge dator, så jag kunde ha mic och cam igång =) Trevligt värre.

Usch, käner mig så tom på ord, eftersom allt är den samma! Men idag har jag gjort en grovplanering inför höstterminens simhopp. Känns kanske lite tidigt, i och med att det är 9 veckor tills de drar igång, men ändå… haha..

Känns som om det är någons födelsedag idag… men kommer inte på vems ^^ Så förlåt, vem det nu är!

Tråååååkigt!!

 

10 Juli

Oj, en hel vecka sedan jag bloggade nu. Haha, förlåt!

Vad har jag då gjort senaste veckan? Jag har jobbat, druckit vissa kvällar (eller 2 kvällar!), jag har lärt mig massa nya ord på spanska, och lite annat smått och gott…

Bloggade även en dag förhand, men de kommer inte skrivas in här, för det var så mkt jag behövde få ur mig, som jag inte vill att alla ni 40 personer ska läsa… tyvärr! Dock finns det vissa som kan få läsa det…

Men en sak som har hänt denna veckan som faktiskt är hur skönt som helst, är att jag kommit fram till att du är ute ur mitt liv nu, och jag känner att jag kommit till slutstationen, och kommer inte ta tåget tillbaka igen! Känns så fantastiskt skönt! Va faktiskt bra att du tog det beslutet, för de fick mig att förstå att jag var framme på slutstationen!

Vad händer annars här? Livet leker faktiskt, och tiden bara rullar på. 31 dagar sedan jag lämnade Sverige nu… Och bara 41 dagar kvar! Nu börjar jag faktiskt undra hur snabbt dagarna går, egentligen!?

Sen en liten påminnelse,  Kärleken vinner alltid! <3


säg att du älskar mig

Inte mkt att säga idag... bara gått 1 dag sen sist!

Men idag är iaf ngr av mina <3 inne på msn!!
Åhhh, vad jag saknar dem där hemma!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3





Puss <3


Norge 1 juli

24 juni

Torsdag, så långsam denna dagen har varit…  Hände inte mkt alls på jobbet idag. Framför allt inte när det började ösregna ute. Men visst är det skönt med lite gäster, men tiden går bara så himla långsamt då.

Har inget annat att berätta om denna dagen.

Kan bara säga att jag prata med mamma i telefonen igår, blev 28½ minut, vilket innebär 76 kr ^^ haha, ojdå. Men nu vet jag att de kommer 28 juli (mie’s födelsedag), så jag har tagit ledigt 29 & 30 juli =)

Nej, tom på ord idag…. God Natt, sleep well.

 

27 Juni

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Men de beror på att jag haft annat för mig efter jobbet. Men tänkte sammanfatta det nu till er:

Fredags, 25 juni, Midsommar: Jag hade pass 2, vilket innebär 10:00- 18:00. Efter jobbet handlade jag jordgubbar som inte var speciellt goda, men åt dem ändå, det var ju trots allt midsommar. Kan även berätta att det var typisk svensk-midsommarväder här, ösregn och kallt! Men på kvällen slutade det regna, och jag gick ut för att gå en runda. Fick sällskap av Geoge (spanior), vilket var trevligt. Så nu har jag sett var kyrkan ligger, och hur vackert det på andra sidan av stuffhouse.

26 juni: jag var Ledig, liksom Madde. Och vi blev hämtade av Vitse kl 10:20. Sen bar det av på en 7 timmars tripp i Norge. Kan bara säga att det är så sjukt vackert här i Norge. Tog 170 bilder igår. Kommer väl rensa bort lite, men sen kommer de upp på FB, de lovar jag er. Ååh, helt såld!

Sen när vi kom hem igen, så gick vi ner till bryggeriet och skulle kolla på bandet som skulle spela där, men jag tyckte inte de va bra och så var jag trött, så jag lämnade det, och gick en pytteliten runda istället, och passade på att gå ner på stranden lite. Alltid lika mysig känsla att vara på stranden tycker jag!

27 juni, idag: Idag ska jag jobba 13:00 – 21:00. Hm, det är söndag, så de lär väl vara mycket att göra idag. Sen får vi väl se vad som händer mer idag. Kankse ska se ännu en fotbollsmatch? Här är det ju fotbollstittande varje dag…

Fattar btw fortfarande inte hur 22 vuxna människor kan springa efter en och samma boll… Ser inte nöjet med det, och ser inte nöjet med att bara ”kolla” på det…

Nej, snart dags för jobb…

Puss från Norge.

 

28 Juni

Idag har man jobbat mellan 11:45 – 20:15. Inte lika bizzy som igår, men inte långt ifrån… Men sista timmen var riktigt långsam, och då menar jag RIKTIGT långsam!!

Men man blev lite ledsen när man kom till jobb, bytte om, och inser att det är mitt favorit väder ute =( Ösregn, åska och massa blixtar…

Men nu har det slutat regna… men det var så mysigt =)

Har ju glömt berätta om vad jag gjorde igår =D Igår gjorde jag en pizza på riktigt, för första gången.  Ja, en sån pizza som man säljer för 210 norska kronor! Och man är inte lite stolt, haha!!

Nu sitter man och kollar på fotboll… Precis som alla andra dagar här! Idag är det Brazilien mot Chile, och det verkar som Brazilien vinner… I don’t understand football!!!! Lucky me, sitting with George… Vilket gör allt lite roligare… Han försöker lära mig spanska, haha, men de går faktiskt bra!!

No, time to stop writing too day…

Think that I should go to the Marina on Thursday =) I love internet =)

 

Good night, sleep well!
Kisses from Norway!  <3

 

29 juni

Idag har man bara jobbat 8 timmar, eller bara och bara… men 10:00 – 18:00. Sjukt jobbigt kändes det idag, vet inte varför, men bara var det…

Ska snart ner till jobbet igen, för vi ska ha möte ikväll. Så ska gå om 10 minuter ungefär.

Sen hoppas jag att Gegorge är här när jag kommer tillbaka, för jag vill lära mig mer spanska. För jag är faktiskt grym på detta ju för att vara nybörjare ;) Fick ett sms på spanska igår med, och fattade allt, även om jag inte kunde svara på det :P haha.

Hm, No, I have no more too say today… Sorry! Lo ciento (förlåt på spanska).

With Love Malin<3

 

 

1 Juli

Jobbar allt för sent för att blogga vissa dagar, men tror inte det gör så mycket eftersom det skulle stå i princip samma sak varje dag.

Så vad händer här om dagarna?
Vaknar, jobbar, fotboll, sen lär jag mig lite spanska… Och jag har mitt absolut favoritord: Tequiero. Inte nog med att det låter sjukt fint, det har en bra betydelse med!

Igår kom det in en grupp indier efter vi stängt.. De hade tydligen fått tillstånd till det, så de dukade upp sin bufé och allt kändes bara som en ren kaos. Orkar inte ens skriva om det, men de slutade med att jag jobbade 9½ timme igår, och hade indiskt bröd med mig hem (som var så sjukt spaceigt att de knappt går att äta utan att dricka en liter efteråt).

Idag hade jag tänkt gå till internetet. Kommer dock vara ensam inne idag eftersom alla där hemma verkar ha annat för sig. Ska därför försöka gå dit imon med, men förstår om de inte vill att man är där två dagar i rad…  Så, vi får se, annars så Lo ciento!

Nej, nu ska jag göra mig iordning inför att gå ner till internetet ;) hehe…

Beso från Norge! <3

 

 

Tequiero <3<3<3




All I need is you <3



RSS 2.0