Så härligt :D

förlåt för jag glömde blogga igår.... jag startade inte ens min dator igår, shit nu måste jag vara sjuk!!!!

men de hände inget speciellt igår, eller jo en sak gjorde jag, men tänker inte säga vad här..
direkt efter de så tog ja bussen till Tim <3
kolladfe på han när han spelade fotboll mot brandmännen, ganska skoj ändå.

sen va ja bara me Tim å myste hela kvällen :P

Idag så var ja först i skolan, riktigt meningslöst... hade en lektion i 30 min där vi såg en film, sedan hade jag håltimme i 1½ timme, bara för att ha 30 minuters musiklektion, så jävla meningslöst...

sen åkte jag till kockums fritid där jag hade privatlektion med en kille på 8 år :P
de va roligt, men jobbigt oxå eftersom han snabbt blev trött... men jag tjänade ju pengar på det ;)
ska ha privatlektion med honom igen på måndag, men har redan fått pengarna för de :P hehe...

nu ska jag bara packa, sen ska jag till älsklingen :)
vi ska faktiskt på kryssning ikväll och de ska bli så frukansvärt mysigt :D <3
så bloggar mer imon ;)

pusspuss <3

somnade

INTE innan :(

men nu är jag sjukt trött,
så ska sova nu...

börjar skolan 8:15 imon... va typ en månad sen ja gjorde de sist, jobbigt!!

nej, nu ska jag sova...
sjukt trött är jag som sagt.
Och jag ska drömma om Tim <3

så sov gott med er, för de ska jag göra ;) <3



pusspuss <3

stressig men...

ganska rolig dag ändå, eller den blev roligare och roligare...

först satt man på föreläsning mellan 9:15 - 15:15, vilket var ganska drygt även om de var ganska intressant... men de ble lite långdraget sista två timmarna...
Tur jag hade 1½ kg godis med mig ;)
men i slutet va de många som såg de, å de tog allt de goda som var kvar :(
men ja överlever, nu slapp ja bli mer tjock ju ^^

sen åkte man iväg me mamma å fixade en sak jag inte tänker tala om här ^^
sen stressade jag till jobbet, glömde 2 presenter hemma :/
men hade roliga tävlingar och de fick presenter... å så hade vi knytkalas :P
massa goda kakor :D

å så va ja me Tim imorse, de glömde ja skriva tidigare i bloggen...
va riktigt jobbigt att sluta pussa honom imorse och gå till bussen :(
men åker kanske till honom imon, annars får ja träffa honom på fredag :P


nej, ska nog sova nu... har ont i huvudet :(

pusspuss<3


Min Födelsedag :D

Grattis, grattis GrattiS till mig själv på 19-års dagen :D

Har varit en ganska ovandlig födelsedag idag... långt ifrån den bästa, men ändå har den varit helt perfekt på en hel del sätt :)

de bästa som har hänt idag är att jag vaknade bredvid älsklingen, å får somna med honom nu ikväll :)
vet ni, fick tre jättefina röda rosor av honom idag, + ett halsband... åh enligt honom ska ja få ngt på båten på fredag oxå, men de hoppas jag inte, för de e jag inte värd!

idag fick jag oxå reda på att jag bara får VG i kommunikationen... anledningen var att min redovisning var 15 sekunder förkort... snor mie's uttryck, LOVELY!

men jag kommer få VG i Svenskan, vilket jag är nöjd med, som nog retar en del.
men de betyder oxå att jag bara kommer ha G i projektarbetet denna terminen, de tycker jag iaf är bra gjort för att vara mig :)

annars har dagen sett ut såhär (i skolan): går in på lektion, skriva utvärdering på 10 minuter, få betyg, vänta på nästa lektion där samma sak upprepas.... jävla meningslöst!!
men sen fick ja ju vara med min älskling :D

sen skulle vi ha filmkväll hos mig, bara Sara som kom... åh hon gick efter halva filmen, så de blev ganska misslyckat måste jag säga, så nu sitter ja här med allt gott... ska ha 1½ kg godis med mig till föreläsningarna imon så ja kan hålla mig vaken, hahahhha...

nej, ska mysa med älsklingen nu igen ;) hehe

GRATTIS GRATTIS GRATTIS
på mig själv än en gång ;)
åh bara för att jag e störd ska ni få min födelsedagssång:

jag är en liten taliban
som flyger störtande plan
så ha den äran
så ha den äran
och grattulerar

:D

Ps. älskar min Tim mest :D <3

pusspuss <3


Fittdag!

Rubriken kommer nog bara jag & Tim att fatta, å så får de förbi...

men jag har inte haft speciellt bra dag idag...

dagen började med betygsnack om projektarbetet.... Vår lärare hade rättat de massa gånger innan för de skulle bli precis som hon ville, och när vi kom idag påstod hon att allt var fel, å så har hon gjort under hela tiden vi haft projektarbete, JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD! hon säger till oss hela tiden å rättar de, sen när vi gjort som hon säger, så är de fel å de vi gjorde från början var rätt.... å nu har hon sänkt vårt betyg för hon ändrat!! Fy fan vad jag är förbannad. Och det är inte bara med mig & zandra hon gjorde det, även med andra gruppen (som ja tycker förtjänade mvg, de fick bara G, för läraren inte tyckte de gjort rätt).... jävla kärring, tur du går i pension snart!!!
så jävla förbannad.... G fick jag om ni undrar... och det kan vara det ända  G jag får, om inte vår jävla svenska lärare  nu inte  oxå sätter det....

sen pratade jag med nästa  lärare om min analys som var avgörande för mitt betyg... hon hade inte tid att prata, men de var så att jag glömt en sak från pappert... saken e bara den att jag inte fått de pappert som hon pratade om, å tack vare att hon inte gett mig de pappert så säkte hon betyget på analysen. Men jag får nog MVG i slutbetyg, å de hoppas jag verkligen, för ja tänker inte sänka mig för att en lärare gör misstag, för då blir jag vansinig!!!!

sen hade vi en lektion, lyssnade på läraren som babblade på om barn som pratar 2 språk, sen fick vi byta sal och ha värderingsövningar med en annan lärare... JÄTTESKOJ, not!

sen skulle jag in och fixa presenterna till jobbet på onsdag... tog ut 100 kr från banken och gick in å handlade...
när ja sedan ska betala så blir de 5 kr mer än jag tagit ut, ååååh :/ så jag fick betala med bankkortet ändå..

sen åkte jag till stan för att göra en sak... inget ni har med att göra, så skriver de inte här.
sen när ja kommer till bussen så ser jag den komma 3 minuter förtidigt... så ja springer, när ja e vid baken på bussen så kör den. Då hoppade ja på en annan buss för att hinna med rätt buss på hållplatsen efter... men där händer samma sak... hoppar på en ny buss, å där händer samma sak igen!! 3 ggr körde bussen ifrån mig å den var då 2 min förtidig!!
å kallt var det oxå, ösregnar å blåster som in i helvete!!!!
så får ja vänta på nästa buss 20 minuter senare, men den är såklart 11 minuter försenad. som om de va allt... när bussen väl kommer så går den sönder 9 ggr på vägen hem... 2 ggr i samma rundell oxå, jättebra. andra gången i rundellen så blockerade bussen både filerna så ingen kom fram... så himla bra!!
när ja väl kom hem så körde bussen efter om... så hade jag baa väntat i 10 min till på södervärn så hade jag kommit hem samtidigt ändå... suck!


och nu måste jag baka och lite annat, och de vill man att jag ska orka?
så måste jag städa oxå, och en massa annat...

fryser gör jag oxå, fortfarande!! 75 minuter sen ja kom hem, å har legat under täcket sedan dess... så nu blir jag väl sjuk till min födelsedag, toppen!!

Fyller år imorgon, så glöm inte gratta mig ;) hehe

älskar min Tim <3<3<3<3

Puss<3



sorry

ja, jag vet... jag bloggade inte igår. Kom på det på kvällen, men hade varken tid eller ork att sätta mig och blogga då.

Igår hade jag ändå inte tid att blogga för direkt när jag vaknade så gick ja upp till mamma och sa grattis på morsdag sen så skyndade jag mig att göra mig iordning sen åkte jag och mamma och kollade på födelsedagspresenter och studenpresenter till mig. När vi var klara med det så släppte mamma av mig i stan och så var jag med Peter i ngr timmar, vilket var jätteskoj. Vi bytte födelsedagspresenter, fick örhänge och ett halsband som var jättefina :)

sen ringde Tim, å vi bestämde att ja skulle till honom, så då åkte jag hem från stan, städade + åt på 40 minuter. Efter det så åkte jag hem till älsklingen. Så jag var här kl 20:10 ungefär.

Nu sitter jag hemma hos älsklingen som ni kanske förstod :P
ska gå till bussen om femton minuter. yes yes. ska få mitt betyg på projektarbetet och sedan ska vi bara ha en lektion, så de e en lagom dag.

vet ni, de är så jävla typiskt... jag har inte gått till skolan en enda dag utan smink på hela gymnasiet... nu 9 dagar innan studenten blir jag tvingad att gå utan smink... varför? jo, igår när ja satt på bussen till til kom ja på att jag glömt sminket hemma... så jaha, 9 dagar innan studenten så måste ja gå utan :/ känner mig verkligen naken :(

Mamma sa att de skulle vara fint väder idag oxå, så ja tog med mig ett linne och en kortärmad tröja till Tim. Sommarskor och byxor som tur e... men nejdå, var e de sommarvädert? Här pissregnar de å e kallt... tack mamma!

nej, nu ska jag göra ngt annat innan ja ska till bussen...

älskar min Tim <3

pusspuss <3

Eurovision

Nu va de slut för i år.
Och jag vet inte om det var rätt låt som vann.... vet bara att jag ringde på artisten förra året å då ble han bara tvåa. men han e la värd att vinna, så unnar honom inte de..

Annars har jag bara städat idag... med de ser fort lika stökigt ut, för ja städade inte som ja brukade, annars brukar ja städa allt under sängen typ, så att de ser bra ut, men egentligen har ja bara tagit "utsidan". Idag tog ja insidan... alltså har ja rensat under sängen, slängt skolpapper, ändrat runt i skåp å dylikt... så imon får jag försöka städa på utsidan eller va ja ska kalla de....
Har iaf gjort en cool grej, vid sängen innan så var där massa gamla tidningar, de slängde ja in på syrrans rum idag, å så ble de mitt spritförråd istället ;) min lilla bar ;) haha, nice nice.

usch, saknar Tim jättemkt, men ja ska klara det, jag ska!!
ska kanske träffa honom imon, kanske....

så ska jag vara med Peter imon :) ska bli kuligt :) Hahah, han ska få sin julklapp + födelsedagspresent, för de va så att han önskade sig 2 skivor från nätet, så ja beställde de, så kom de dagen efter vi träffats... typiskt. sen  e de så att alltid när jag å peter ska ses blir han sjuk, eller så dyker de upp annat... så.. men nu så ;) så ska ja få min present oxå :P hehe

Nej, tror ja ska försöka sova nu... inte för jag e trött utanför ja ska orka vara vaken sen...

pusspuss<3

vilken tid det tar

att städa...
och jag är inte ens halvvägs.
Har kastat 100 tals papper, ja de va inte mindre... och nästan allt papper var papper från 1:an till nu, jag kastade det, det mesta iaf... och det var riktigt skönt faktiskt...

så ja, har inte hunnit med resten, så har ngr timmar till på mig...

sen ska jag göra en överaskning oxå :P hehe..

Men jag har iaf handlat mammas morsdagpresent nu :P Blev en blombukett från hennes favoritaffär, en sådan blombukett som hon älskar :)

nä har mycket att göra, så bäst att sätta fart nu ;)

puss<3


orka

denna dagen kommer inte bli så rolig, men den är nödvändig..

ska städa mitt rum, riktigt ordentligt... kommer inte bli skoj eller ta speciellt kort tid, nej detta kommer ta hela fucking dagen... + att ja ska in till stan å köpa en present till mamma... kul.

nej, men sen blir de eurovision ikväll som e lite trevligare förhoppningsvis :P hehe...

måste börja städa nu :(

puss <3


sov gott

Nu ska jag sova, är fruktansvärt trött..
men jag tycker de e jobbigt att sova utan Tim :( så skickar därför en godnatt puss!!
Godnatt älskling <3

jaa, ni andra får oxå sova gott, för de tänker jag göra, nu på en gång

natti

puss<3


Real love

Ja, jag har nu på en månad + 4 dagar förstått vad äkta kärlek är.
att jag kunnat missa det i så många år. Men de lär mig en sak, ett långt förhållande behöver inte betyda att man hittar den sanna kärleken, utan kanske bara att man utveckas själv.

För när jag tänker tbx på mitt långa förhållande, så kan jag inte minnas att jag någon gång fick känna mig speciell, aldrig! Men med Tim gör jag det hela tiden, för han uppskattar mig, gör saker ja tycker om utan att jag ber om det, det kommer liksom spontant ifrån honom, han e jättespeciell på ett positivt sätt.

Tim skyddar mig, hela tiden.
Det har aldrig ngn gjort innan.
Nu menar jag fysiskt, han skulle aldrig tillåta att jag blev nerslagen...
men de gjorde inte de andra.

ja, det finns många som läser detta som skyddar mig psykiskt, å ni vet precis vem ni är, och ni vet oxå att ni har en världigt stor plats i mitt hjärta!



Tim är flera mil ifrån mig just nu :'(
Jag och tim har inte varit ifrån varandra på åtta dagar, å nu ligger jag här själv.
Ligger här å saknar honom.
Om han är vaken ligger han nog oxå å tänker på mig,
men jag hoppas han har skoj och får lära sig mkt å träna upp de han redan kan.
Men de känns tomt utan honom här, de gör de verkligen!

kärlek stavas: Tim von Platen <3

Puss<3


haha

måste skriva en sak som ja tänkte på innan idag ^^
nu kommer ni säkert mobba mig, men varsegoda ...

asså, jag har aldrig fått gå med ngn av mina förredettas kläder, men med Tim e de tvärtom.. och vet ni hur jädra mysigt det är att gå med Tims kläder? :O
det är ju helt sjukt mysigt :P
Idag har jag gått med Tims tjocktröja på mig, man känner sig lite småstolt faktiskt :P hehe
ja, en sak e klart... ska börja sno kläder av Tim :P
men sno behöver jag inte, för jag får lov att ta vad jag vill av Tim...
Tim e bäst <3

varsegoda, mobba mig nu då ^^ eller inte..

jag älskar min Tim <3

pusspuss <3

Oj, förlåt!

Förlåt, nu va de länge sedan jag bloggade... jag ber så hemskt mkt om ursäkt!!

så jag får väl berätta vad som hänt :P
Onsdags:
när ja kom hem från jobbet kl 22:20 så satt älsklingen hemma hos oss, han hade skrivit att han inte unde komma, så ja skulle inte hämta honom... men ja hade ändå en känsla av att han skulle vara hemma hos oss när ja kom hem, å jag hade rätt :P massa mysigt :)

Igår:
skola, eller kan inte kalla de lektioner.... kom nämligen till skolan, sa hej jag är här, sen gick ja å pratade med en lärare om hon fått fram mitt arbete och om vi skulle ha lektion idag, sen tömde jag mitt skåp, gick till lektionen efter fick mitt betyg och sen gick vi (älsklingen va med mig i skolan), så  vi gick till hans mammas jobb (min gamla praktik) å  lite så ;P
sen åkte vi hem till Tim i trelleborg :)

där blev jag ensam med hans familj i 3 timmar, men de gjorde inget, för hans familj är verkligen jättetrevliga och roliga :)
sen blev de lite kort och sådant skoj på kvällen :P

Så imorse vaknade man upp bredvid världens sötaste :)
mysigt... har vaknat upp bredvid honom i 9 dagar i sträck nu :) fruktansvärt mysigt :P

men ikväll får jag inte somna in bredvid honom :(
för han e uppe i sölvesborg med jobbet, röda korset...
å där ska han vara till söndag.... ska nogåka hem till honom på söndag å möta honom när han kommer :P hehe... men får se :)

jobba ikväll... sista fredagen.
lite tråkigt faktiskt, trivs med mitt jobb...

aja, bloggar mer sen...

puss<3


Snart :P

Usch, brist på rubriker ^^

Såhär har dagen sett ut:
9:30 - 11:00 Dansade vi i skolan ^^
sen åkte jag hem till älsklingen,
sen åkte han hem kl 14 för ja skulle plugga...
men ja hoppade in i duschen å så gick tiden...
men ska börja med det nu faktiskt, annars kan ja inte vara me älsklingen ikväll & imon... så måste göra de nu.
sen ska ja jobba ikväll :)
på vägen hem ska vi hämta upp Tim på södervärn <3<3<3<3
kan knappt vara utan honom längre, han e mys <3

amen va fan e detta?
Nu började mitt musikprogram börja spela jullåtar!?!! Ifs svänger det xD men inte ska man lyssna på jullåtar på sommarn? shit, jag eller datorn håller på att bli knäpp... antagligen de första alternativet, men ändå...

Nej, plugga var det...
sista grejen i skolan typ (har en redovisning nästa vecka, där ska jag bara tillverka ett djur så e jag klar inför den redan)..
så nu ska jag göra en analys på helst minst 3 sidor... shit, har aldrig lyckats få en analys längre än 2 sidor innan, å denna analysen ska vara på ett aslitet arbete :/ aja, lycka till säger jag till mig själv ^^

skynda var det, å jag bara drar ut på det...
nej, tänk på Tim <3

puss <3



kärlek <3

Jobbat idag... sista gången kanske :(
fick massa fint :P
2 teckningar där det stod: "Malin är bäst" & "Världens bästa simlärare" åååh va jag tycker om mina simmare <3
sen 2 ljus som bytar färg
1 blombukett <3
2 stenar som ett barn ritat till mig :P

ska se om ja hinner fota de ikväll :)
Ska möta Tim vid bussen nu <3

älskar tim <3
1 månad idag <3

puss <3




1 månad <3

Idag har jag & Tim 1 månad <3
Shit va fort de har gått, shit va mysigt de varit... fler sådana månader tack!

Denna dagen har varit både positiv & negativ:

Positivt:
* Hade bara en lektion i skolan idag på 20 minuter + 30 minuter lunch
* Vaknade upp bredvid världens sötaste pojkvän
* fint väder
* jag är på bra humör

Negativt:
* När jag startade firefox så var alla adresser + bokmärke borta :( Jag minns inte alla adresser, så nu försvann massa bra internetsidor...
* Sista dagen på simskolan idag :'( Kommer ja in på högskolan i höst, så är detta min aldra sista simskola i malmö idag... riktigt sorgligt!!!
* Jag får inte träffa Tim mer idag :'(

Nej, nu ska ja packa sen så bär det av till jobbet..
Undrar om man får ngt fint av barnen idag eftersom det är sista dagen!?

7 dagar till min födelsedag
15 dagar till studenten
23 dagar till sommarjobbet börjar

                Jag älskar Tim <3

Pusspuss <3

wiiie :D

Nu är äntligen svenska arbetet klart :D härligt.
Allt som allt blev det på 7 sidor... ganska bra för att vara mig :)
nu ska jag ta bussen till älsklingen, bussen går om 12 minuter, så måste rusa nu...
tänker inte berätta för älsklingen när jag e framme, så de blir en överaskning för honom ;)
så hoppas inte han läser bloggen nu innan ja e framme ;) hehe...

måste rusa.

puss<3


Nice :D

Tänkte börja bloggen med att förklara en sak som jag fick en kommentar på..
Nämnligen bion... Vi har hemmabio hemma, så om jag skriver att vi kollade på bion, utan att nämna ngt annat, så är det att vi kollat på hemmabion :P hehe

btw, Igår åkte jag hem till Tim, vilket var helt underbart som vanligt :D
så när man vaknade upp blev man så glad, för de e så mysigt att vakna upp bredvid Tim :P

sen va de skola, va bara ett besök på romerska föreningen, riktigt meningslöst... men iaf, fick sluta sen :D

Så nu är det bestämt :P
Ja ska plugga så jag är klar innan sex, så ska ja ta bussen dit ikväll oxå :P
å tar jag bussen från malmö c innan kl tjugo nollnoll så åker jag gratis dit oxå, så nice :P
men då måste jag plugga riktigt mkt å ordentligt nu... så ska sluta blogga nu, så bloggar jag igen innan jag åker om jag hinner :P


puss<3


jaha

då hade man skrivit ett halvt arbete på 3½  sida, så nu känner jag mig ändå ganska nöjd.
jag ska läsa boken på boken, som ja skrev i förra inlägget, å så ska jag skriva analys på den imon, så då blir den på ca 1 sida, så har jag arbetet så gott som klart... å så ska ja skriva lite till på arbetet imon, så nu känns de inte så jobbigt längre.... ska bli skönt när de e över!

ska till Tim nu, så måste packa lite :)
bussen går om 25 min, så måste gå nu så jag hinner packa ^^

puss<3



idiot

jag är en idiot som inte gjort svenska arbetet innan...
jag har suttit med detta nu i 2 timmar å lyckats få fram 1 a4 sida, å de ska bli minst 5 :/
Har idag (2 timmar till) på mig, sen imon i ngr timmar... å de ska vara inne senast på tisdag... bra Malin!
+ att jag måste läsa en hel bok till imon, så jag kan analysera den imon...

ska till Tim ikväll oxå, det är ju jättesmart när man måste plugga... nej kanske inte, men jag vill vara med honom så mkt som möjligt för vi kommer knappt ses på hela sommarn...

men bussresan tar ju 81 minuter, så kan ja ju läsa då. sen till skolan imon tar 32 minuter så kan ja läsa lite då.
sen ska ja nog läsa lite innan jag somnar... så har jag iaf läst klart boken till efter skolan imon, så kan ja analysera den då. E nog ingen fara om jag bara har ngr kapitel kvar, man kan ju läsa hur den slutar på nätet annars, bara man läst till halva boken så man vet hur språket är och hur han beskriver.... detta ska nog lösa sig...

men de andra som inte är analyser kommer gå åt helvete... för man skulle ha minst 3 författarkällor, men på nätet finns det bara 1 seriös sida... de andra e mimersbrun och liknande... jättebra!!
Så jag är nog körd på detta arbetet :(

vi får se, har inte tid att blogga mer nu... kommer mer sen..

puss <3


Tim <3

Har varit utan Tim i en timme nu :(
saknar honom jättemycket.
Min Tim är underbar, är så lycklig med honom.
Har aldrig varit så lycklig med ngn innan, så detta känns mer rätt än ngn gång tidigare :)

Just nu vill jag bara att det ska bli torsdag.
Inte bara för jag ska träffa älsklingen igen då,
utan även för att då är de värsta skolarbetet över, för på tisdag ska ett jättestort arbete in, å på fredag ska analysen in (men ska göra klart den på tisdag/onsdag så jag kan vara med Tim på torsdag). Sen har vi redovisning nästa vecka, men de e jag & min grupp redan klara med, så de blir inte mkt plugg till den :)
så på torsdag kommer de vara lugnt :) wiiie :D

laddar upp nya bilder på bdb nu, kolla själva vet jag :)
har ni inte mitt lösen så kommentera så kan ja skicka det i ett mejl till er :)
eller om ni redan har en bdb, så kan man se min bdb genom den :)

nej, måste plugga snart, så ska bara lägga in resten av bilderna först :P

Puss <3


hej igen :D

Nu är jag kåt, ska därför inte blogga mer... hejdå

Ps. Läs min förra blogg här på malins blogg... rolla ner så ni ser inlägget ;)
//Tim


Malin:
Nu är vi hemkomna från Sara. De var kul så länge de varade eller va man ska säga.
När vi kommit dit nästan precis ringer ngn kille som hette Linus å sa att han missat bussen, så sara  säger att jag skulle köra å hämta honom, så jag ble anmäld chafför... så jag & sara körde för att hämta honom, efter vi kört rätt så mkt fel kom vi fram å då bytte vi förare ^^

När vi kom tbx så grillade vi korv med bröd, mums!
men sen va de kallt å vi skulle gå in, men Tim e ju kattallergisk (fast, en del katter går bra, beror från katt till katt) å vi vågade inte chansa, så vi fick åka hem. Sorgligt, men vi får ta om de nästa gång när Tim har tagit med sig sin medicin.

Så nu ska vi sätta oss och kolla på bion å bara mysa!
Puss<3
 

Malin är mitt allt

Fy fan vad jag älskar jag min Malin. har aldrig varit så här lycklig med någon annan.
Du har gjort mitt liv till en fest  är så jävla glad att det är vi. som jag har sakt innan "Vad HADE JAG GJORT UTAN DIG MALIN?" du är mitt allt


MVH

Tim von Platen

lördag :)

Igår var det soft, efter skolan gick man bort till min gamla praktik å hämtade älsklingen å hälsade på alla barnen.
sedan åkte vi hem till mig där vi var i ngr timmar innan vi åkte till mitt jobb.
Efter jobbet körde vi raka vägen hem till Tim, där vi myste å hade de bra :)

Så när man vaknade idag var det helt underbart :)
Finns inget så mysigt som att vakna upp bredvid sin älskling :P för han e sötast <3

Idag har vi inte gjort ngt speciellt än, men vi har tagit oss till malmö-
Och snart ska vi till en i skolan å grilla :) skoj skoj :)

bloggar mer sen när jag får lust ;) hahaha.

puss<3


<3

Imon ska jag få träffa älsklingen igen :D
Har varit utan honom i 15½ timme, och det känns faktiskt jobbigt!
Ska bli mysigt imon :) Jag längtar!
Malin Mikkelä <3 Tim von Platen
image13

Torsdag :)

Igårkväll när jag var på jobbet smsade älsklingen om han fick komma hem till mig å sova, så ja de fick han gärna :) så imorse när jag vaknade så log världens sötaste bredvid mig :P jättemysigt, man ville inte gå upp ur sängen.

sen åkte jag till skolan, rätt softa dag ändå :P
Först religion, gjorde inte ett piss :/
sen va de Psyko. där jag hade seminarium.
sen var de FSF där vi blev klara inför redovisningen som vi ska ha om 1½ vecka... Hm, ska vi nu göra nästa vecka?
sen fixade jag närvaro till sista lektionen utan att behöva gå på den ;) de va nice :D
så jag åkte till stan med Mie <3
Hon visade upp Malmö på ett nytt sätt, rätt intressant faktiskt :) Sen var vi nyttiga å åt glass :P
Tycker om att umgås med Mie, för hon är bäst!

sen bar det av till Zandra... vi fixade snabbt till redovisningen imon, å så åkte jag hem.

Asså, måste berätta om bussresan hem :O
Jag hoppade på bussen som vanligt på södervärn, men när den skulle svänga vänster till Holma, så körde den rakt fram, å ända ner till belleuve där han hämtade upp en kompis, å körde sedan tillbaka till rundan igen :O Ehm, får en busschafför verkligen göra så? Jag har iaf anmält det till skånetraffiken, HAHAHHAHAHA, jag är så elak :D and I like it xD

Nu har jag 1 timme på mig att plugga in en MVG redovisning imon, så har inte tid att blogga mer... men blir kanske en ny blogg senare ikväll om jag & tim inte pratar allt för länge i telefon ;) haha..


pusspuss <3


Onsdagar

Slapp dag idag... :Palltid skönt med sådana dagar ibland ;P

Dagen började med att jag vaknade upp bredvid älsklingen, fruktansvärt mysigt :P
Sen när man kom till skolan, så fick man reda på provresultatet från i fredags, 58/60 poäng. Ganska bra gjort ändå måste jag ju säga xD
sen var det dans i Aulan, kanske inte de roligaste, men de va lugnt bättre än lektion.
sen sista lektionen var det 2 filmer + diskussion.. sen va de slut på skoldagen ^^

när jag väl kom hem åkte jag med mamma, syster & bror och köpte skor.... min syrra lyckades köpa samma skor som jag, f*n ta ungen!! de enda som skiljer är att hon har en storlek större än jag... hon köpte tom samma färg, skitungen!!

Nä, nu måste jag köra till Lund, bloggar sen igen om jag hinner ;)

Puss <3


Jaha, knas!

Nu ska jag åka hem till Tim, haha... japps, jag e galen.
Kommer vara där 22:24, å så ska jag ta bussen till skolan 8:05 (hade jag varit hemma hade jag tagit bussen 8:17, så de blir ingen större skillnad).
Men busskortet gäller inte nu, skolans asså... men jag har ju inte åkt upp jobbets pengar än (vi fick pengar för att ta oss till jobbet (men ka kör bil å då får man inte ersättning för det, så nu ska jag åka till tim för de pengarna).
så måste skynda nu, bussen går om 20 min...

älskar dig tim <3

puss <3


mitt jobb

Jag älskar mitt jobb som simtränare, det är helt underbart :)
Idag var det en förälder som frågade om jag skulle ha de barnen nästa termin oxå, så sa ja antagligen inte...
så när ja sa att ja skulle flytta till Varberg kom deras kommentar: "Jaha, då får vi anmäla oss till simskolan i varberg då :P Nej, men ärligt, du är den bästa vi haft och vi trivs så bra med dig" hahaha. så söta de e :P de e en anledning till varför jag älskar mitt jobb... barnen älskar mig, jag älskar dem, föräldrarna älskar mig, ja å jag tycker om de oxå :) Sen har jag en förmåga att kunna leka med syskonen oxå utan att det går ut över jobbet, vilket föräldrarna uppskattar :)
Jag älskar mitt jobb, så om ja kommer in på högskolan i Varberg nu, så kommer jag sakna malmö's simskola + mitt simhopp.

Nej, ska äta nu, sen ska jag ringa Timsy <3

puss<3



så var det gjort

Hade talet idag, blev 30 sekunder för kort, annars gick det bra... fan va bra jag är på att improvisera xD hahaha, improviserade hela talet, kalasbra ;)

snackar me tim i tele nu, så får blogga mer ordentligt sen :)

ska dra till jobbet om 15 minuter, ska köra dit idag :) hihi....

bloggar vid 20:00 igen..

puss <3


.

Imon kommer nya balbilder på bdb, håll ut :)


Jag älskar Tim <3
Jag gör verkligen det!

image13

?

Fråga mig inte varför jag bloggar detta nu...

men jag ville bara ge er en godnatt puss :D
kan inte sova... men ska försöka igen nu, å ska stänga av datorn (kryss i taket) ^^

pusspuss <3

Hemskt

Nu var man klar med allt, fast jag vet inte hur de kommer gå på kommunikationen...
för jag har gjort Talet i form av bilder... så jag har ingen text som ja ska tala efter, så känns ju bra...
jag ska improvisera imon... tog ett exempel för Tim, blev bara 3½ minut... å de värsta är väl att imon blir de säkert 10 minuter eller ngt... usch. Jag måste nog läsa igenom de en gång iaf, för att plugga på det en gång e nog ingen höjdare...

ja, å sen vill jag bara säga hej till min läsare som läser exakt allt varje dag ;)
Hej Tim min älskling :D
Ni är säkert fler som läser varje dag, som mie tex. Hejhej på er oxå :D :D :D :D

nej, ska läsa igenom skiten 1 eller 2 ggr nu, sen ska jag sova...
natti

puss<3



klar

eller ja, nästan iaf...
jag har skrivit psykosociala nu, och de e klart
sen har jag gjort talet, eller ja, jag har lagt bilder i en ordning så att det kan bli ett tal... för jag tänker improvisera med hjälp av bilderna, haha... kommer ju bli jättebra :/ Men saken är den att ja har jätteont i huvudet, å sitta å plugga orkar jag bara inte mer... men detta kan ju bli bra... nu sitter de säkert 5 stycken som tycker jag e alldeles dum i huvudet... säg de till mig ist..

åh, blir så trött på allt..
alla verkar å jävla irriterade idag, känner att de smitar!!!

hejdå


Plugg :/

Nästan klar med första plugget... åh de va inte speciellt svårt.. har kanske 10 min kvar på de arbetet...
sen ska jag skriva en redovisning som ja ska ha imon,, kul sen måste jag ju plugga in den ordentligt :O
aja, de fixar jag säkert...

i värsta fall får jag & tim prata senare ikväll...
saknar min pudding... funderar på att åka dit imon kväll efter jobbet eller ngt, men de får man inte :( men jag vill, så kanske...
nej, men längtar som fan tills på fredag!!
då ska jag vara riktigt söt, å snäll :D

saknar Tim massa :D

Hm, då blir det att fortsätta plugga nu...
kommer nog mer bloggande sen...

puss <3


Suck

Jag skulle plugga, bra att jag börjat :/
nej, har inte så mkt att göra, så ska alldeles strax börja :)
ska bara ladda upp bilderna från balen först ;) hehe

Sen ville jag bara skriva en sak så alla vet :D
Jag, Malin älskar min Tim <3

Bloggar mer ikväll när jag pluggat klart!

puss<3


<3

Malin Mikkelä <3 Tim von Platen

image11

Älskar dig Tim <3



trött

Nyss snackat med Tim i telefon (ble bara 2 timmar idag) haha..
alltid så mysigt att snacka med honom, kommer alltid på nya samtalsämne, vi pratar alltid å blir sällan tystnader som jag är van vid... Men det är en jättebra förändring tycker jag!

Jag tycker massor om Tim, han är bäst enligt mig :)
Och det bästa är att han tycker om mig oxå =D Bra va!?! :D

Hm, måste plugga imon :(
Fast, om jag börjar med en gång när ja kommer hem till 15 tiden, så blir jag nog klar relativt snabbt.... ska bara se till att börja med en gång, å inte en massa trams framför datorn innan...
 Mitt mål för vara att vara klar till kl 20:00, för då e de lagom att lyfta luren och ringa Tim :D <3<3<3

+ att om ja blir klar tidigt imon, så ska ja ladda upp nya bilder på min bilddagbok :)
kanske lägger in ngr redan nu ;)

puss <3

image10

<3

image9

Jag älskar dig Tim <3

måste visa :P

Måste bara visa er resultatet som mie gjorde på mig, helt underbart snyggt!
Mie är bäst! <3

image8

ja, okej... man ser inte så bra, men kolla på min bdb sen, eller mie's bdb eller blogg... så kan ni se de där :P

puss <3


Helt underbart <3

Tänkte berätta lite om Igår.
Först vaknar man upp bredvid världens sötaste pojkvän, de va verkligen helt underbart.
Sedan låg vi bara å myste innan vi orkade oss upp ur sängen.
Då blev det nyköpa bullar, jättegott, mums!

kl 14 bar det av hem till Mie <3
Där började vi med ett problem när jag kom, haha... hennes bror hade åkt ifrån huset utan att lämna nyckeln som han skulle, så mie kom inte in xD
Då blev det för Mie att ta fram stegen och klättra in genom fönstret... haha
image7

efter det, så började mie fixa mitt hår.

Och resultatet blev helt underbart. Jag såg ut som en prinsessa, shit har aldrig känt mig så vacker innan :)
Och ikväll ska jag lägga in bilder på min bilddagbok :P
Men vill ni se bilder redan nu kan ni kolla på Mies bilddagbok eller blogg :P

När jag fått håret fint så kom Mamma och Tim med bilen med klänningen :P
Och när jag fått på mig den blev jag & tim Fotomodeller för en timmes tid ungefär xD
När vi var färdigfotad bar det av till Grand Hotell i Lund där balen skulle hållas vid :)
Och jag måste säga att det var extremt trevligt... Maten var kanske inte den godaste med det var ändå jätteskoj :P

Ngt annat som oxå var skoj var att jag & Tim blev de första att gå upp och dansa :P Ja, ni vet ju hur jag är, vill alltid vara först :P
men de va rätt skumt. När jag & Tim äntligen tog pause, så gjorde tydligen de andra det oxå :O
   Så gick jag & Tim ut i kanske 10 minuter. När vi kom tillbaka så dansade ingen, så jag och Tim gick upp och började dansa, helt plötsligt var ca 10 par till uppe på golvet och dansade... De måste vara så att jag och Tim var så söta att de andra kände att de behövde minsann oxå visa upp sig xD haha.

Men det var verkligen jättetrevligt, tack älskling för du bjöd med mig <3

Sen idag så körde jag älsklingen hem till trelleborg.... Tyvärr hämtade vi upp mormor på vägen å hon pratade ju sönder stackars Tims öron, men det var ändå bra på ett sätt, för nu älskar hon tim jättemycket å bara pratar om honom hela tiden... haha... Hur kär han såg ut att vara åhan va sååå trevlig å bla bla bla xD
Sen säger hon de till mamma oxå hela tiden, å mamma säger bara: jag vet, han e helt underbar.... haha, så nu vet alla det, jag har hittat en svärmordröm ;) haha.

sen har ja inte hunnit så mkt mer idag... har skrivit hälften på arbetet som ska in på tisdag, tänkte göra resten sen när jag kommer in.... för just nu sitter jag ute på studsmattan i trädgården... hahha.... men ja ska göra klart de arbetet sen när jag kommer in, å så ska jag ringa Tim såklart <3

nej, ska strax äta, så ska packa ihop datorn ett tag :P hehe...

puss <3<3<3


Balen

ops, glömde blogga igår. kommer en nu istället :P

igår fick jag ett jättefint armband av Tim :)
Men jag vet inte varför jag fick det, men tack så jättemycket Tim <3

Idag ska man på bal. Trelleborgs bal, som är i Lund. haha.
Så kl 14 så ska jag vara hos Mie, som ska fixa min frisyr (kommer bli som en prinsessa), sen efter det kommer mamma & Tim vid 16:30 å fotar mig & Tim :D

Nej, tim ligger bredvid mig å halvsover, ska gå å mysa med honom lite nu ;)

puss <3


så känns det just nu

 just nu känns allt bara så jävla meningslös.
blir så jävla förbannad!


Hej hopp, runka....

Fråga mig inte vart jag fick rubriken ifrån, de bara ploppa upp. haha, JA jag e störd ibland.

Har varit en ganska softa dag idag, haha hade dockteater på andra lektionen, fan va skoj de var xD haha
Vår saga varade dock bara 1 minut ^^ men läraren gav oss mest beröm, hahahhaa.

efter den lektionen så blev det håltimme i 55 minuter... Tur Mie räddade mig och gjorde mig sällskap <3
Men sen visade sig det att min lektion va inställd :/
Konstiga är att ja hälsat på läraren 4 ggr idag, å såg henne typ 30 min innan lektionen skulle börja...
så satt på skolan i 75 minuter idag i onödan... suck.

Imon ska man vara med Tim å bara glassa... <3<3<3

Sen på lördag blir det att vara med Mie som ska göra mig till en prinsessa inför balen :D

Åh, innan ja sätter igång me pluggandet: Tack för alla kommentarer! :D
fortsätt så :)

nä, måste plugga inför f*ttprovet imon...(bästa är att ja sänker inte betyget även om de går dåligt.... frågade läraren å hon sa att ja inte kommer sänka mig... men måste få bättre än alla andra i klassen ändå annars kommer ja skämmas!!)

aja, ska plugga nu så man kan kolla på Lyxfällan & Efterlyst utan skuldkänslor :P

pusspuss <3


Godmorgon

Fan, har förmycket att göra... kommer dö av stress.
hinner inte blogga nu, bussen går om 30 min å ja har varken ätit eller sminkat mig,,,

men vet ni va ni glömmer?
KOMMENTERA mina bloggar... ge mig lite feedback eller ngt.

Nu har jag & Tim varit ifrån varandra i 4 dagar... längsta änsålänge.
Saknar killen riktigt mkt... så ska bli mysigt imon :D längtar nästan ihjäl mig.

nej, skynda mig var det...

puss <3


Godnatt

Jag skulle plugga nu ikväll, men ringde Tim. Vi skulle prata i 15 min, för sen skulle jag plugga.. vi pratade i 2 timmar, så nu e klockan snart 1, å jag tänker inte plugga nu... så jag kommer få ett helvete senare idag, eftersom ja måste göra alla instuderingsfrågor då + lära mig alla utantill... hemskt kul ju... fan vad jag hatar mig själv ibland, vr gjorde ja inte dem direkt? suck.

Jag älskar Tim, Tim älskar mig, vi älskar varandra.
så de så :P

Nä, sovdags.
Godnatt!

puss<3



Blääää

Måste plugga, men har inte den minsta ork till det..
är på fråga 12 av 22 nu, men ska åka å jobba om 15 min så hiner inte plugga mer nu, så resten av frågorna får jag göra kl 23 ikväll, känns ju bra... men ja gör frågorna idag, så får ja plugga in frågorna imon, för de e prov på frågorna på fredag... måste få MVG på de provet... Ja, jättebra ^^

sen har vi både ett jättestort arbete + en jättestor redovisning på tisdag nästa vecka.. å jag kommer bara ha söndag på mig att skriva båda... Jättebra, speciellt när man måste ha MVG på båda delarna :/

sen har vi religionen oxå till nästa vecka, å den har vi inte ens börjat på (eftersom läraren bytte vår sekt hela tiden)...
sen har vi Svenska arbetet  oxå som ska in, å de e lika stort om inte större än projektarbetet... å jag ligger efter som fan på de...
sen har vi massa annat smått oxå, orkar inte rabbla upp det, trött bara av tanken...

men måste berätta om va vi gjorde på dagens lektion, kändes verkligen jättelöjligt... Alla hade med sig en saga/bok (barnbok) å så skulle vi redovisa den för resten av klassen som om de var 1 - 5 år gamla. Asså, det var ju roligt så, men lite tjattigt när 9 personen läser sin saga... + att man skulle göra de barnsligt, så jag var grym på denna uppgiften, men ändå...

nä, nu ska jag göra mig iordning för att köra till jobbet...

Hatar en viss period, en sån jag är inne i nu... varit de i ngr dagar... Blir arg för inget känner jag, jätteirriterad blir jag. Stackars Tim, han som mest blir lidande... Förlåt Tim, jag försöker bättra mig, ta inte åt dig iaf när ja får mina irritations-attaker! Du vet att du betyder mkt för mig!


Balen på lördag, kommer bli sjukt roligt =)

nej, jobbet var det...

Puss <3




<3

Måste blogga nu, tim väntar med spänning på en ny blogg ;) ♥

glömde berätta igår att vi fick p-böter, bra jobbat mamma...

har inget skoj att berätta... Tim var med om en olycka idag, inget allvarligt men ändå.
stackars Tim :(
Tur han inte blev skadad!
så läskigt ändå... igår när vi pratade i tele så frågade han: vad gör du om jag ringer å säger att jag varit med i en olycka?
å så händer de idag, läskigt.

snackar me Tim nu, å ska fortsätta med det nu.
bloggar mer imon..

♥ puss <3


God morgon =)

Godmorgon.

Klockan är någon minut över åtta, och vem är inte trött?
men jag tänkte ändå vara snäll och blogga lite ;)

Igår glömde jag ju berätta vad jag gjort under dagen...
så, igår:
först var det skola, riktigt meningslöst måste jag säga... första lektionen lysnade vi bara på redovisning, + kollade på en timmes film om ADHD som var rätt överdriven... okej, de kanske är så för en person med extremt grov ADHD, men jag har faktiskt jobbat ganska mycket med barn med adhd, och jag tycker inte de e så farligt... Dessutom känner jag personer i min ålder med ADHD och de beter sig faktiskt inte så, de e hur underbara människor som helst!

Iaf, sen åkte jag in till stan efter skolan... skulle leta skor. Gick in i alla skoaffärer man kände till. Sen när jag började gå mot mammas jobb, så såg ja en ny skoaffär (för mig var den ny iaf), å gick in... där va så sjukt många snygga skor. Eftersom jag var tvungen att ha mina balskor klara igår så drog jag med mamma dit :P
Det slutade med både med bal + studentskor... så nu blev mamma 1100 kr fattigare ^^
så nu ska jag bara få väskor till mina klänningar oxå (a)
mamma har den senaste veckan spenderat 6400 kr på bara mig å mina klänningar med skor xD vem fan sa att jag var billig? hahahhahaha  xD

Nej, nu går min buss till skolan om 40 minuter... å jag ligger fort i sängen... måste skynda iväg.
saknar Tim :(
Men nu ville han komma till mig redan på fredag :D så då blev det iaf ngr timmars mindre väntetid, de gillar jag :D
Tim <3

Puss <3



<3

Kärlek stavas: Tim von Platen <3image5

Skolan

sitter i skolan nu... vet inte om man ens får vara inne på blogg.se men jag har så extremt tråkigt...
ska göra arbete hemma, men jag fattar inte hur jag ska orka... Nu fick jag yttligare en bok som jag måste läsa, + att de ska vara färdigt me analyser, + hela arbetet om en vecka... hur fan ska jag hinna å orka?
Vi har hur mkt som helst denna veckan å nästa... hur ska jag hinna göra allt?
Panik!

Saknar Tim, vill bara ha lediga dagar så man kan vara med Tim å bara mysa hela dagen... bara ta de lugnt å njuta av min underbara sötis... får väl vänta ngn vecka till...

kommer dö när ja jobbar i sommar...
8½ timme varje dag, fast kommer vara ledig på helgerna, så hoppas inte Tim jobbar på helgerna, så jag kan träffa honom då...

29 dagar till studenten... Längtar!

puss<3

 

Godmorgon =)

Jag har kommit fram till en sak, de e rätt konstigt ändå...
Att jag dissade Tim totalt i 5½ år, ändå fortsatte han kämpa för mig... å när vi väl träffas, så sa de bara klick.
Sen när vi väl är tsm, så kan vi knappt vara utan varandra... Ibland går det bara 4 timmar efter vi träffats som vi ses igen... å ibland bara 2 timmar....
Och snackar vi inte i telefon varje dag, så är det ngt konstigt som har hänt... Jag vet inte om de e nyförälskelse, eller om det är så kärleken ska vara!? Men en sak är klart, jag älskar det :D

Jag kan faktiskt säga att jag älskar killen, jag kan de. För den insidan som den killen har, har jag aldrig varit med om tidigare... Den e så underbar, ja det går inte att beskriva. och sen att Tim är så sjukt snygg, ja det är bara ett stort plus :)
Ingen har fått mig att känna mig så speciell, förutom Tim. Jag vet inte vad han gör, men jag känner mig så speciell. Jag är jätteglad jag träffade Tim, för med honom är jag lycklig :)

måste till skolan....
puss<3


Mysigt som tusan :)

de mysiga började redan igår :)
igår, 1½ timme efter kalaset då Tim åkt hem, så pratas jag och Tim i telefon :)
då visade sig att mötet han skulle på idag inte blev av, så då tog jag bilen å körde ner till honom :P
de e faktiskt de bästa med att ha en pojkvän nära sig, möjligheten att ses precis när man vill :P
så var vi iaf hos tim inatt, så sjukt mysigt... Tim är utan tvekan den bästa killen jag någonsin haft, å kommer aldrig ALDRIG lämna honom om jag inte har en jävligt bra ursäkt till det!

så idag så kollade jag på när han å hans kompisar spelade fotboll (bara underhållning, inte match). Jag skulle läsa boken till svenskan samtidigt som han spelade... gick ju verkligen jättebra, not... kom 4 sidor i den... otroligt tråkig bok..

vi har asmycket i skolan nu, å vad gör jag? Jo, jag är med min nya kärlek, de e helt underbart, men kanske inte så bra, men de får vara så...

får jobba lite nu... bloggar mer sen...

puss <3


Grattis

Idag fyller min bror 17, så man får väl gratulera.

Sen kommer hela släkten hit vid fyra, wiihoo, eller ngt sånt..
tur älsklingen kommer vara här, så de blir skoj =) heehe

min älskling är bäst, så de så.
å nu ska ja mysa me honom... så har inte tid att blogga mer just nu...

puss<3


Vanlig fredag?

Idag har man inte gjort speciellt mkt egentligen...bara dammsugat och varit iväg å handlat med mamma och Tim... ble en tröja till min bror i födelsedagspresent (han fyller år imon), å så ble de två linnen till mig.... sen ble de en fasans massa mat till släktkalaset imon..

ska åka å jobba snart, å då ville älsklingen vara kvar hemma, så då kommer jag var utan älsklingen i över fyra timmar :( synd om mig!!

sen ikväll ska ja å babe kolla på film å mysa, ska bli riktigt härligt måste jag säga! :)

föresten, Mie e på SM :)
Gör som jag, önska henne all lycka till :)
*lycka till*

nej, ska väcka älsklingen, eller bara titta lite på älsklingen innan han vaknar :P
han har tagit så mkt allergitabletter att han domnade av, stackarn.
men jag tycker sjukt mkt om honom ändå :P

puss <3


Tack Mamma, tack Tim =)

I måndags åkte jag & mamma för att kolla på balklänning :P hehe, de va skoj... första klänningen, sen hade jag en studentklänning... mamma e helt underbar ibland som köper så fina saker till mig :P (hej bortskämda unge!! haha).

sen igår, onsdag var jag med Mamma & tim i lund för att kolla i yttligare en affär som säljer balklänningar.. där, första klänningen ja testade, den blev det... helt kär i den :P
Tim tyckte oxå jag blev väldigt vacker i den :) hihi.
Han visade alla hur fin ja var i den :P hehe... (bilderna låg kvar på kameran).

Mamma har varit snäll, å kommer fortsätta vara snäll :P
de senaste 3 dagarna har mamma lagt ut 5300 för mina klänningar :P haha, å nu ska hon köpa skor å väskor oxå till det :D Jag är ingen billig typ har jag kommit på :P Stackars Tim, ja å mammas plånbok oxå :P äch, de får mamma ta :P HAHAHAHA.

Sen sov jag hos Tim från igår till idag... extremt mysigt, helt underbar familj å ett mysigt rum att sova i :) Tyvärr va ja tydligen vild i sömnen så Tim fick lägga sig på golvet ngr timmar å sova... Förlåt, e nog lite förvann vid min breda säng hemma :P Men ja hoppas inte han tog skada av det :)

Sen åkte jag hem vid 18 tiden efter en underbar dag med älsklingen :)
men kl 20:45 ringde jag tim, å då hade han ändrade planer ;) Han ville till mig, så ja sa bara välkommen :P hehe... så ja, 4 timmar lyckades vi hålla oss ifrån varandra, sen höll världen på att rasa sönder :P hehe, så nu sitter man här me älsklingen, riktigt mysigt :)
han ska vara här till lördag (så när mina kusiner ska hem efter släktkalaset på lördag, så ska ja fjäska lite för min farbror som bor kvarteret brevid Tim å fråga om han kan tänka sig att köra Tim hem, om inte annat får ja fråga ngn av mina andra 2 farbrödrarna som ja har i trellehåla om de vill köra honom hem).

måste handla födelsedags present till min bror imon, han fyller 17 på lördag... TIPS!!!?

Tack Tim för den underbara natten, å de underbara dagarna jag har framför mig med dig <3

nej, nu ska ja mysa me älsklingen lite JÄTTEmycket :D

pusspuss <3

RSS 2.0